HAHA ;>

"CARINA" vet du vad, i dont fucking care!
Vill du veta en till sak?!
MIN BLOGG HANDLAR OM ALLT ALLT ALLT ALLT ALLT! om du vill så skriver jag gärna reportage om dig här, vet allt att du vill synas här på bloggen =)
Jag har bra många vänner som läser detta för att veta vad som händer i mitt liv, dom jag inte träffar ofta och så kommer du och är omogen med dina inlägg?
Jag kommer lägga upp så många fler bilder på mig så passar det inte, sluta läs istället. Du måste ju tycka min blogg är intressant om du spanar in den så ofta =) Jag vet att min dotter är söt, du behöver inte uppdatera mig om detta, kom med något nytt istället för att vara så avundsjuk. Skicka en länk till dig så man får se dig, för du är föbaskat kaxig bakom data skärmen men i verkliga livet är du ingentinng, inget alls. Du är bara en liten fis i hela universum för oss andra.

Tänkte bara..

Skriva att jag kommer återkomma med bilder imorgon på lite nya skor som jag har, 3 par solglasögon, lite smink produkter jag använder, lite allt möjligt helt enkelt. Har tagit lite kort nu men ser nu att klockan är väldigt mycket och även jag måste sova nu när prinsessan har somnat. Så allihopa, vi hörs imorgon!

Vad var det för kommentar?

Om att Vanessa är min acessoar? Hur kan man ens säga en sån sak egentligen?
Tydligen ska man inte få ha bilder på sig själv med sin dotter när man gjort sig i ordning för då har man en bebis som sin accessoar! Ja fy vad det finns för människor, om det inte passar dig som skrev kommentaren så läs då inte min blogg för jag lär sätta in hundra tals bilder på min dotter tillsammans med mig!

Grattis dotter!

Min dotter blir fyra månader idag och det betyder flera saker! Idag börjar hon äta mat!
Så jag kommer att servera henne palsternacka med potatis på förmiddagen sen får hon mild havregröt på eftermiddagen och så får hon annan mjölkersättning under tiden! Visst, dom äter ungefär 1 - 1½ tsk av maten i början men ska bli så roligt!
Ska ta kort om hon blir extra kladdig runt munnen =)  Åh ni anar inte hur mycket jag älskar henne, skulle göra allt för henne!
Jag hoppas verkligen att jag och hon kommer ha den bästa relationen hela livet ut.
I helgen var vi i Ulricehamn hos min mamma, underbart. Var så ledsen när man skulle åka därifrån. Men ska försöka åka dit så fort som möjligt. Och stanna ett par dagar.

Isabell, se till att ta ditt arsle och kom hit!! Saknar våran tid då vi umgicks hela tiden, det var så roligt!

vad tycks?

köpte rött läppstift idag, Vad tycks?


Godmorgon!

Varit vaken med Vanessa sen lite innan halv sju och nu har hon precis somnat gott på sin kudde.
Funderar på att också sova en stund nu, har pratat i telefon med mamma och framkallat lite kort som jag ska ha med mig till Ulricehamn imorgon till mamma och pappa, sen ska jag skicka till mormor också!
Tänkte lägga in en bild på hur snygg man kan se ut med mineralsmink som även är bra för huden!
Bilden är ifrån julafton 2008.


22 Januari

Har tvättat idag och lite sånt, har lagat mat för en stund sen, blev ost panerad kycklingfilé med majs och äggnudlar, gott.
Har världes huvudvärk, hoppas den går över till gympan. Erik ska jobba i natt igen och imorgon bitti på sitt andra jobb, posten. Goa pengar vi kommer att ha! Ska se om Erik vill köra lips nu, hör iallafall Vanessa prata i stora rummet.

21 Januari

Bilder tagna idag.





Tips.

Måste bara få rekommendera lite produkter som jag använt några veckor nu varje dag som jag är otroligt nöjd med, jag har köpt dessa på apoteket!

Vera by CCS Deeply Cleansing Face Gel innehåller näringsrik Aloe Vera och milda tensider som rengör huden från make-up och orenheter. Produkten innehåller även milt peelande mjölksyra som bidrar till ökad cellförnyelse och ger huden ny lyster. 75 kr.


Vera by CCS Protecting and Hydrating Light Day Cream är en lätt och återfuktande ansiktskräm som innehåller näringsrik Aloe Vera. Produkten är berikad med skyddande vattenkrasse som är en stark antioxidant och bekämpar de första ålderstecknen genom att bekämpa fria radikaler.

Ljusreflekterande pigment ger huden struktur och lyster.

Normal till fet hy. 50ml 125 kr.

 är en lätt och återfuktande ansiktskräm som innehåller näringsrik Aloe Vera.

Vera by CCS Repair Night Cream
Är berikad med återfuktande glycerin, jojobaolja och avocadosmör.
Innehåller även mjölksyra och hyaluronsyra som stimulerar cellförnyelsen och hudens återuppbyggnad.

För normal till fet hy. 50 ml 125 kr.



Oliva Bodylotion innehåller mjukgörande squalane, olivolja, sheaolja och rapsolja som ger huden ny energi och vitalitet. En skön, lätt lotion för hela kroppen som snabbt går in i huden. Fetthalt 18%. Parfymerad.
200 ml 59 kr.

Kan även rekommendera make up stores smink. Har två produkter som funkar jättebra och man får lite av den dära dock liknande känslan.
Har färgat håret idag, mörkbrun men ser ut som att jag har kolsvart hår!
La även på en ansiktsmask innan med tomater och nu känner man sig så frisk på huden!
Om en vecka så fyller Vanessa redan 4 månader, tiden går för fort :(

19 Januari

Blivit något fel på min fot inatt, kan inte gå på det!
Gå kan jag ju göra men det gör ont! Ska nog baka idag, något med choklad eller kanske något fruktigt för en gång skull!
Lägger in lite bilder från idag.





Mamma & Dotter


Britney Spears - Out from under

Akon - Never took the time, sitter och lyssnar på dom nu, bra låtar!
Har tvättat två tvättar idag, ljus och kulör! Har sorterat kläder, så nu har jag fyra stora  svarta påsar med kläder, lakan,  påslakan som jag ska lämna på ett ställe som skickar iväg kläder till Polen till dom fattiga, så jag blev nog lite extra generös eftersom att Polen är mitt hemland och faktiskt så mår jag bra av att få ha gjort en sån bra sak istället för att slänga kläder så ger jag till folk som behöver, jag mår jättebra av det!
Vi har satt upp lampan som jag köpte på åhlens, vart jättebra i stora rummet!
Nu behöver vi bara någon fin lampa till Vanessas rum  och till vårat sovrum, men jag köpte däremot en fin lampa till Vanessa idag men ingen sån som man kan hänga upp i taket dock.
Måste köpa gardinstänger snart, blir galen av att ha så här, man mår dåligt! Imorgon ska jag försöka mäta och så ska jag banne mig fixa detta någon dag snart!
Och vad det gäller tapetsering så har jag och Erik pratat om att vi kanske skulle fixa sånt själva så vi blir klara med det så vi kan sätta upp hyllor och sånt där, inte kul att göra iordning hur fint som helst och sen ska man ta ner sakerna och flytta på allt möjligt!
Längtar till Gossip Girl, Ugly Betty, One tree hill och 90210 denna veckan!
Skriver imorgon.



Här har ni en bild ni kan roa er på, Jag och Vanessa har deckat på nyår sent på kvällen på golvet!

Make up Store

Tänkte snabbt lägga in jätte suddiga bilder , men va nöjda istället!


Älskar dig Vanessa, av hela mitt hjärta!

16 Januari

En och en halv timma kvar tills jag och Erik har varit tillsammans i två år, grattis igen till oss!
Idag hade Erik träning i Norrköping så jag och Vanessa åkte med Anders och Marie och Erik till Norrköping.
Sen åkte jag, Marie och Vanessa in till stan i Norrköping och gick runt i affärer.
Hittade 3 rea plagg, mycket fina! Marie ille till Åhlens, vi följde med och hon visade lite barn kläder. Jag hittade även fina saker till Vanessa men Marie ville betala så hon gjorde det, jag köpte istället leksaker till henne med musik och ett plast dock skåp med prinssesa, häst, stolar osv, så hon kommer få inreda lite själv =)
Vi åkte och hämtade upp Anders och Erik sen, och sen åkte vi till Finspång, men vad i skrattade i början av bil åkturen.
Marie köpte en stor lampa som inte fick plats i bagaget så hon fick ha den i knäna istället! Kul hade vi.
Åt pizza hos Marie och Anders och sen bastade vi, efteråt kollade vi på Lets Dance och nu är vi hemma igen.
Imorgon ska Erik spela fotboll, en cup är det har jag för mig, och jag ska bli sminkad på make up store 15.00 , ska bli skönt, kan tänka mig att det är skönt med ompyssling, har inte gått på sådant innan, inte ens SPA så det ser jag fram emot.
Har förresten inte nämnt detta innan men jag ska försöka få vapenlicens och lära mig skjuta med handelds vapen, och när jag har riktigt jobb så ska jag även ta motorcykel körkort!
Ne nu ska jag och Erik sjunga Lips och sen ska jag locka håret tills imorgon. Ha det bra.

Älskar min familj Vanessa Friberg och Erik Larsson.




Vanessa med sin söta farfar.

Tack för en trevlig dag.
Saknar redan din ljuva stämma Marie ;)

15 Januari

Två dagar kvar tills jag och Erik har varit tillsammans i två år, grattis till oss.
Hann inte lägga in bilder igår som jag skrev, jag var för trött och tur det för Vanessa vaknade lite efter fyra så jag behövde sova tidigt.
Imorse skjutsade jag Erik till skolan sen åkte jag och Vanessa till Norrköping, där köpte jag skor (A), två par jeans byxor och jul ljusstake, sen åka hem till Eriks pappa som kollade bilen eftersom den låtit lite konstigt men det måste varit pga av kylan, sen hem, duscha, göra sig i ordning, Erik kommer hem och sen åker jag på mötet. Kan inte direkt svara att man får jobb där, dom verkar ute efter folk som är äldre och med mycket erfarenhet, men jag har sökt lite andra jobb nu.
Komma hem, va hemma tio minuter sen åka iväg för att hämta Emma och iväg till Maries dunder gympa pass :D Men där fick jag attack huvudvärk så jag åkte hem efter halva tiden, varit i affären nu och köpt lite mat till Vanessa, blockchoklad, tidning som jag nu ska läsa i badet i lugn och ro! Imorgon får vi se vad som händer, vill åka till Norrköping och lämna in CV till olika affärer, så ska försöka göra det. Nästa helg ska vi troligtvis till ulricehamn om vi får låna bilen dit så klart, stanna där hela helgen. Men jag får sluta skriva nu, annars kommer jag aldrig iväg för min avlsappning i badet =)






14 Januari

Nu var det några dagar sedan jag skrev här sist!
I måndags var jag på gympa, igår gjorde jag inget speciellt, idag har Anders (Eriks pappa) visat mig var mogård ligger någonstans, ska ju på informations möte där imorgon vid fyra tiden, tror inte att jag får jobb men jag hoppas iallafall. Annars har jag visat mitt intresse ändå. Kollade på Gossip Girl igår och one tree hill, spännande men måste dock erkänna att jag gillar Gossip Girl så mycket mer än One tree hill! Och snart ska jag kolla på 90210! Tänkte lägga in lite bilder sen på vad jag troligtvis ska beställa från internet. Men först ska jag passa på att kolla lite på 90210 medan Vanessa sover.



Natti Natti.

Vanessa sover, jag ska sova nu. Vaknade fem i morse, var uppe med Vanessa någon timma och sen vakna hon vid tio igen, jag är helt slut. Nu sover dotter och jag ska också göra det, dock utan Erik som sover i det andra rummet, han mår sämst. Sjuk sjuk sjuk, fick åka till apoteket idag och köpa tre olika mediciner, så jag hoppas han blir frisk snart för han verkar inte pigg nu ikväll iallafall. Och inte så bra om han skulle smitta ner Vanessa heller.
Tänkte bara kommentera att Laila var sjukt grym igår på att dansa, jättebra! Vi ses.




9 Januari 2009

Köttfärsen är i micron och sen blir det till att laga köttfärssås, mumsigt! Med champinjoner och lite majs, det gör susen!
Erik jobbar och jag har umgåtts med Vanessa idag, sen när Erik sticker iväg till Norrköping på sin fotbolls träning så ska jag och Vanessa ut på promenad till centrum här i Finspång.
Har även skickat iväg en jobbansökan idag till ett ställe som behöver folk sen om man får jobb det återstår att se, så länge någon av oss har ett bra jobb så är vi nöjda.
Gympan igår var underbar för kroppen, längtar till nästa tillfälle.
Ska handla lite fil, flingor, mat till Vanessa osv på stan idag. Blir att kolla på Lets Dance ikväll, Laila från idol juryn är med, så det vill jag inte missa ;D


8 januari 2009

Nytt år, nytt liv! Nya spännande saker kommer att ske!
Vanessa fyller 1 år, jag fyller 22 år, Vanessa har fått två av sina fyra vaccinations sprutor, hon kommer börja krypa, kan sitta själv i sin egna stol, hennes första ord vilket jag hoppas på att det blir mamma så klart =) osv.
Jag själv försöker gå ner i vikt nu för min egna skull, ska försöka sluta röka också så jag hoppas på att det kommer gå bra!
Ska iväg på Maries gympa idag som sen är varje måndag och torsdag!
Ska försöka skriva lite i detta inlägget. 17 Januari har jag och Erik varit tillsammans i 2 år, klockan 15.00 den dagen ska jag till make up store och få min sminkning för att Eriks föräldrar sen ska ta hand om Vanessa en stund medans jag och Erik är i Norrköping och firar lite, blir nog middag och kanske någon rolig aktivitet efteråt eller bio, men jag är sugen på laserdome eller hur det stavas, det skulle vara roligt =)
Vanessa väger över 7000g och växer för fullt. Men nu måste jag sluta skriva ändå, ska färga håret, men skriver sen efter gympan!



Min dotter, mitt allt.

2 Januari

Grattis pappa på födelsedagen!
Är hemma hos Marie nu så passar på att skriva lite, har inte internet hemma.
Pappa har varit här hos oss över nyår, och han åkte hem idag!
Bjöd på lite fika och god mat dom här dagarna han varit här.
Nyår firade jag, pappa, Vanessa och Erik hemma hos oss.
Så nu vet ni lite mer, vill ni få tag på mig så har vissa mitt nummer!

RSS 2.0