Jag vill ...

kunna ge dig hela världen Vanessa, jag älskar dig så oerhört mycket.
Det är obeskrivligt att man kan älska någon så mycket, ni som har barn ni förstår mycket väl vad jag menar.
Jag kommer aldrig i hela mitt liv släppa taget om dig.
Många tankar far runt i huvet idag och jag vet inte vart jag ska börja riktigt.


Ont i magen ..

Sen iförrigår har jag haft jätteont i magen .. Börjar fundera på om jag har magsjuka, tänker inte skriva vad som händer men ni förstår nog själva hur det är. Mamma mår också lika dåligt i magen som mig så det kanske är något.
Vanessa fyllde 6 månader igår, hon har fått presenter ifrån Polen och lite andra saker ifrån mamma. Mycket fina.
Idag har jag och Jasin varit i ishallen och kollat på Mamma Mia men på skridskor, jätteroligt.
Sen kommer min lille bror med denna kommentaren "Den här låten har ju Abba gjort" men lilla du, vi var ju på abba musikal :D
Dom här dagarna här har jag funderat över min framtid.. Jag måste faktiskt få skriva att jag vill nog börja om på nytt med Vanessa enbart.
Även om båda behöver ändra på sig så kommer jag nog aldrig lyckas glömma all bråk eller gå vidare.
Ingen har påverkat mitt beslut utan det är enbart jag som känner så och tänkt.
Jag vill kunna bestämma mer utav mitt liv utan att bli påverkad utav någon annan.
Det är jobbigt och kämpigt men jag tänker inte låtsats som att allt är bra när det inte är det och inte varit på flera månader.
Vanessa är super glad hela tiden här hos sin mormor och resten av familjen, hon sitter i sin stolt ofta och det är faktiskt lite av en befrielse för där kan hon sitta högt med stöd och se exakt vad man gör än på sin baby sitter.
Jag orkar inte skriva mer nu, vi får höras någon annan dag.

Uppdatering ;
Hur kan man inte höra av sig till sitt barn på två dagar men att dra iväg till en annan stad och supa går bra? Hade jag som mamma varit utan Vanessa en dag så hade jag hört av mig minst några gånger för att se hur det är. På måndag ska jag ringa och säga upp lägenheten för min del.

Uppdatering igen ;
Hur kan man sitta och ljuga i telefon och sen göra en annan sak? Då är man verkligen sig lik.

vet varken in eller ut..

jag kan inte göra mer, så jag orkar faktiskt inget mer heller.
känns som att det är bäst så.. vet att detta betyder mer än att vi behöver det.
mitt humör må vara dåligt nu men man borde ta reda på fakta innan man yttrar sig.
folk baraväntar  på att man ska göra fel men dröm.
jag är en mamma som tar hand om mitt barn till 10000 procent, men man behöver lite stöttande också.
ingen positiv respons tillbaka utav någon förutom mamma och helt ärligt man känner sig inte uppskattad då.
Sen varför ska jag ringa och skvallra hela tiden och be om hjälp? Det är  inte roligt alls och inget blir ju bättre, blir värre hela tiden.
Men rent ut sagt nu så skiter jag i detta, ska åka till Ulricehamn nu och det blir rena semestern att vara där jämfört med här.
Tyck vad ni vill. Jag är med Vanessa och kommer alltid vara det, till 1000  procent, jag lämnar aldrig henne!

Godnatt.

Dagen har varit sisådär, inte den bästa.
Måste få gratta kära Josefin som fyller år idag <3
Imorgon ska man till Norrköping med Emma och Vanessa.



jag och vanessa.



Skor

Jag är ju galen i skor, det vet dom flesta om! Hittade bra fina skor från USA men frakten kostade mellan två och tre hundra kronor, väldigt dyrt ändå. Sen om man får betala tullavgift här, det är ju en helt annan historia. Men här kommer några skor :


snö snö.

Visst hade det varit mysigt OM det varit December eller Januari men nu när vädret varit bra, man har varit glad över våren så kommer denna vackra snön tillbaka.
Vanessa vaknade för ungefär en halvtimma sedan ochnu har hon precis ätit för andra gången. Om någon timma kommer hon somna igen och dåtänkte även jag lägga mig en stund. När hon vaknar nästa gång så ska jag och hon gå på en lång promenad i skogen, Erik sa även idag att det syns att jag blivit smalare. Har gått ner 3kg och det är faktiskt inte det lättaste att göra. Har så mycket mer att gå ner, men mamma ska skicka upp recept till  mig från Vikt väktarna där hon gick ner 3,5 kg första veckan så värt en chansning? :) Släktingarna från Polen var hos mamma igår, blev ledsen över att jag inte fick träffa dom .. men men.
Igår var jag på gymet och tränade, svettig och röd som en tomat gick jag  därifrån efter att kört mycket armar!
Uppdaterar mig om en stund igen, tänkte umgås lite med min vackra dotter, kommer in bilder som jag tog nyss.




Godmorgon mammas läsare!

Godnatt.

Nu hade jag tänkt att sova, Vanessa har precis somnat.
Igår köpte vi en systemkamera, så lägger in lite bilder jag tog.
Är ingen mästerfotograf "ÄN" men snart så, till slut lär man sig :)
Så god natt.





Varit hos Marie och Anders, åt tacos.
Efterätt blev det pannacotta med blåbär.

Glömde skriva, finns en tjej från Borås som är med i
nya Robinson som var servitris när jag hade praktik i en restaurang, häftigt!


curry kycklingpaj med knaprig fetaost sallad.

blev det till middag / kvällsmat idag, gott och även första gången jag gjorde det.
Tycker det är roligt att laga mat men har sen graviditeten blivit äcklad av kött som inte är stekt.. Ser jag blod ifrån köttet så är jag äcklad när jag äter köttet sen. Jättehemskt faktiskt..
Imorgon vet jag inte vad man ska göra för något, en av mina kompisar hade skrivit i sen blogg om att man kan skriva i ett anteckningsblock vad man ska äta för varje dag och efter det handla mat så man aldrig missar och ska behöva åka fram och tillbaka, en väldigt bra idé faktiskt.
Imorgon ska jag iallafall göra något med choklad, kanske chokladpaj eller fudgekaka. Ja jag vet, choklad är beroendeframkallande för mig. Jag älskar det, kanske därför jag aldrig går ner i vikt. men det är svårt att låta bli..
Jag och Erik har även pratat om att kanske ta en systemkamera på avbetalning eller köpa. Jag funderar även på att sälja lite av mina saker som jag äger, bara så jag kan bli av med saker men samtidigt tjäna lite pengar. Vet ni hur det fungerar om man säljer genom tradera, måste man skatta?









vårväder

vad underbart, man blir verkligen så glad! Nästan så man hade lust att promenera så fort man vaknade, kanske man borde börja göra så man kan gå ner lite i vikt? =) Ska nog iväg och träna idag iallafall.
Nu tänker jag så otroligt mycket på Polen när man vaknade och gick till affären tidigt på morgonen och köpte färska nybakta bullar och bröd. Eller när vi var i Cypern, ofta vaknade jag tidigt och gick ner till poolen och solade själv medan alla andra sov. Igår var det min och Eriks 2 år och 2 månaders dag, tiden går. Jag saknar mina föräldrar mycket!
Längtar till påsk när man kan åka ner. Tänkte iallafall lägga in en bild på Vanessa som Emma tagit, vet inte hur man lägger in länk men här är hennes blogg adress ; www.inhatewetrust.blogg.se



Visst är hon vacker! 5 ½ månad, nästa fredag 6 månader redan.

Godkväll.

Har fått sova i fyra timmar, inte helt fel! Har varit så oerhört trött dom här dagarna. Jag vaknar och ser dessutom Vanessa sovandes brevid mig, alltid när mamma ska sova då ska dottern sova också, inte umgås med pappa sin =)
Vanessa vaknade tidigt imorse, sen somnade vi och sen när hon vaknade andra gången så fick hon lite ris me grönsaker och efterätt, persika med päron, hon är så vacker min prinsessa. Efter det så tog jag på mig kläder och sen gick jag och Vanessa ut på promenad, en promenad som dessutom varade i två timmar. Skulle ta ut mina linser och komma på vad det skulle bli för mat idag så det blev tacogratäng med kripsig sallad och nacho chips.
Vanessa fick sita i barnvagnen idag, vilken spännande värld såg man på henne men hon somnade en kvart innan vi var hemma så fick trycka ner sätet så hon fick sova gott istället för halvsittandes.
Skulle gått på handboll idag men jag hade för mycket att göra känndes det som, ska nu sätta igång en tvätt dessutom.
Annars händer inget speciellt, saknar mina föräldrar väldigt mycket, även Hilal och Jasin. Och Cilla =)
Har nu hamnat i en riktig knepig situation, nu när det är så dåligt med jobb så har ju jag som sagt haft funderingar på att antingen söka praktik eller att få jobba. MEN vad händer om jag får jobba i sommaren när Erik har jobb hela sommaren? Vanessa kan ju inte följa med oss, och dessutom är det ju till sommaren dom behöver folk. Synd att jag inte är hos mamma, hon hade verkligen ställt upp för oss och sett till att vi fått in dom extra pengarna.. Det älskar jag med henne, hon tänker inte på sig själv utan vill att alla andra ska ha det bra, sen älskar ju hon att umgås med Vanessa! Hilal är inte sämre =)
Och nej, hon kan inte börja på dagis förrän hon är ett år gammal. och det blir ju hon i slutet av september.
Sen blir jag arg på mitt hår, jag ser ut som en kråka nu för tiden. Innan hade jag jättefint hår, nu är det livlöst och så tråkigt som man bara kan få det.. Vet inte om det finns bra sidor på internet där man kan se olika frisyrer. Men sen ska man passa i det också..

Jaja, det blev en klaga inlägg idag, men sånt man får stå ut med.


Film.

Ska kolla på film nu , Vanessa har varit vaken en stund!
Tänkte lägga in lite bilder på my daughter! och en på mig =)




händer i helgen?



Godmorgon.

Vanessa har varit vaken i drygt fyrtio minuter, nu har hon precis ätit.
Prinsessan var inte alls på bra humör igår men misstänkte att det var för att hon hade ont i magen och det stämde, fick det bevisat sent igår kväll :) Nu är hon hur lugn som helst! Vi har snackat lite nu på morgonen om allt möjligt!
I söndags var vi i örebro hela familjen larsson kollade på jossan när hon spelade handboll, jag har börja tycka det är jättekul med handboll iallafall när man känner någon som spelar. Men iallafall, efter matchen åkte vi och åt i stan. Det blev asiatisk mat, kött i lite starkare sås, friterade jumboräkor och kycklingspett med jordnötssås och så klart nudlar! Efter de gick jag och Marie i affärer medan Anders och Erik skjutsade hem dom andra, även Vanessa åkte med dom. Vi mötte dom sen och skulle åka vidare till Lager 157, först hittade vi inte men till slut så kom vi fram iallaflal. Köpte två bälten där, smala. Erik köpte t-shirt och 5 par strumpor. Vi åkte hem, det snöade hela vägen men det gick bra och måste även få kommentera att Erik körde jättebra.
Idag hade jag tänkt att klippa mig. Men nu ska jag kolla på spårlöst försvunnen, dom var i Polen igår.. Saknar Barlinek.. Saknar allting där ...


<3

när vi badade i fredags , kabel jag hittade funkade idag lustigt nog =)
varit i örebro idag, haft underbar dag, jätteroligt verkligen.







badat med vanessa =)

i simhallen idag med erik, hur mysigt som helst och vanessa tyckte det var sit kul, det märktes =)
är det inte typiskt att man inte hittar just kabeln till kameran men alla andra sladdar, vad är det som händer egentligen?
ingentinng är där det ska vara... well well..

älskade lilla vanessa

vanessa somnade tidigt igår kväll, redan vid sju tiden, jag somnade innan tio men vanessa vaknade igen kvart i tolv och var jättevarm. jag öppnade fönstret och tog på henne lakan, i två timmar låg hon och vred på sig hela tiden så jag kunde inte somna om. tog tempen på henne nu, hon hade 38,2 i feber. Nu har hon precis ätit och ligger här på en kudde och med ett påslakan utan täcke på sig, har man feber så ska man ju inte ha för varmt på sig och dessutom är hon inte kall ens.
Hon har kramat mig på sitt lilla vis, vänt sig om mot mig för att hålla i mig, har hållt henne i handen och kramat henne, pratat med henne. Har letat hela natten efter hennes tabletter mot feber, spårlöst försvunna. Alla andra mediciner och salvor finns men hennes tabletter är bara borta. Hon kan ju inte äta vanliga alvedon så det är panodil till rumpan som är borta.. Känner mig så hemsk som inte kan hjälpa henne, men hon verkar må bra för övrigt. Man kan ju få feber av vaccinations sprutorna men feber räknas inte på små barn förrän det är 38,5 har jag för mig..
Jag är iallafall lite smått trött måste jag ju få tillägga, vet inte vad jag har att förvänta mig nu framigenom. Om jag bara får sova någon timma sedan så blir jag nöjd iallafall.
Erik ville sjukskriva sig, men varför? Förlorar pengar. Får passa på att utnyttja dom små tillfällen som hon sover.
Ska även springa till apoteket sen och köpa panodil för säkerhetsskull.
Vanessa fick förresten ett jättefint kort av sin mormor med massa kärlekshälsningar, man blir rörd <3
Har nog inte mer att tillägga nu. Ha det gott.

Förresten fläskfilén vart jättebra! Kommer med recept senare.



Mamma älskar dig!

Spruta ..

Nu ska jag ta på mig kläder, ta på Vanessa kläder som sover lilla flicka sen gå vid halv.. spruta klockan elva , blir själv nervös ;(
Tänkte ta ut fläskfilé från frysen också, blir inbakad fläskfilé idag med lite mozzarella ost och vitlök och sådär.
Blir det bra, skriver jag receptet här sen =)

BVC imorgon.

Min fina underbara dotter ska få sin tredje spruta imorgon.. Men hon tog det bra sist så är inte speciellt orolig men lite.
Förra gången började jag gråta istället, ni som inte vet så är det så att jag har världens skräck för nålar.
Men jag är grymt stolt över att jag lyckades bra under graviditeten, där fick man ju ta bra många blodprover men då fick även en extra barnmorska vara med och hålla mig i handen, jag vet ni fick säkert ett leénde på läpparna nu men jag skämms inte :)
Har varit ute på långpromenad idag med Vanessa, varit på banken dessutom och bokat tid.. vill börja spara pengar till henne. Mamma sparar pengar till henne på konto. Ska även få en matstol med något annat, minns inte vad det var, från Polen till Vanessa, sen ska mamma, hilal och pappa köpa en gå stol med nalle puh på till Vanessa, jag tackar för all omtänksamhet och hjälp från er.
saknar mamma, hilal, jasin, pappa, ani och maja hur mycket som helst ;(



Vanessa må va ung, men hon har en egen mobil :)

Förresten, min solstråle fyllde 5 månader i torsdags!
Grattis önskar mamma. Jag älskar dig Vanessa Friberg.

2 mars

Jag och Vanessa har varit hos min mamma och hälsat på. Det var underbart. Jag älskar att vara där, man uppskattar dom små tillfällen. Ska åka ner till påsk igen.


RSS 2.0